Hírek

Keresés

 

Kiadványkészítés

  • nyomdai előkészítés (ábrakészítés, kiadványtervezés, szövegbevitel, tördelés),
  • interaktív elektronikus kiadvány készítése (vállalati bemutató, kérdőív, kiállítási anyagok, e-katalógus, e-learning anyag)
  • lapozható kiadvány készítése (pdf katalógus, brosúra, könyv lapozható formátumúvá alakítása)

Kiadványok tervezése és készítése, nyomdai előkészítés

Vállaljuk papír alapú könyvek, brosúrák, újságok, szórólapok megtervezését és kivitelezését. A kiindulási anyag lehet kézirat vagy egy dokumentum fájl is. Szükség esetén az ábrákat is elkészítjük vázlatból vagy leírás alapján.

A kivitelezés történhet az Ön(ök) műszaki szerkesztőjének útmutatásai alapján is. Az elkészült anyagot akár pdf vagy prn fájlban, akár filmen tudjuk eljuttatni, illetve saját digitális nyomdánkban vagy nyomdai kapcsolatainkat felhasználva a megfelelő példányszámban kinyomtatjuk, bekötjük, és eljuttatjuk Önökhöz.

Elektronikus kiadványok, oktatási anyagok tervezése és készítése

Meglévő papír alapú könyv, katalógus, újság stb. alapján elkészítjük annak elektronikus változatát. Az elektronikus változat előnye, hogy az interaktív lehet, tartalmazhat videót, hangot, magyarázó szöveget is, kérdéseket lehet feltenni, a választ pedig ellenőrizni. Terjesztése, sokszorosítása sem okoz gondot, pont annyi példányban lehet elkészíteni, amennyire szükség van. Csak egy CD-író kell hozzá vagy Internet!

Egyre népszerűbbek az elektronikus oktatási anyagok, mivel terjesztésük egyszerű (ha szükséges, jelszóvédelemmel is el lehet látni), az újdonság a tanulókra is hatással van, interaktív tulajdonságuk az önálló tanulást is elősegíti. Távoktatáshoz ideális.

Meglévő tankönyvhöz CD mellékletet tudunk készíteni, vagy tanároknak kivetíthető előadásanyagot (fólia helyett), amit színesíthetni lehet videóval, animációval is.

Vállalati bemutató, prezentáció készítése

Adja át CD-névjegyen a vállalatáról szóló bemutatót, éves jelentést! Az önállóan futtatható exe fájl alkalmazásával nem szükséges segédprogram használata, a CD behelyezésével máris elindul a bemutató! Az anyag módosítását, részleteinek kimásolását is meg lehet ezzel akadályozni, illetve megnehezíteni. Adatbázisokat, honlapokat is be lehet vele mutatni.

Elektronikus katalógus

Az elektronikus katalógus előnye, hogy szinte nincs terjedelmi korlátja, frissítése igen egyszerűen elvégezhető, az árjegyzék aktualizálható (akár interneten keresztül is). Kis példányszámban is gazdaságos, „négyszín-nyomású” lehet. Ha szükséges, a katalógus oldalait ki is lehet nyomtatni. Különleges, egyedi alakú CD-n hatásos marketing eszköz!

Lapozható e-kiadvány készítése

PDF dokumentumából vagy képfájlokból elkészítjük lapozható e-kalalógusát, brossúráját, könyvét, fotóalbumát, amit akár CD-n vagy más adathordozón terjeszthet (exe vagy html), vagy on-line változatát (html), amelyet a honlapján helyezhet el. Részletek...