Hírek

Keresés

 

Megjelent az Atomic Mail Sender 9.11

Megjelent az Atomic Mail Sender 9.11

2015-07-27
Megjelent az Atomic Mail Sender hírlevélküldő szoftver legújabb, 9.11-es verziója.

Az Atomic Mail Sender hírlevélküldő szoftver önállóan futtatható egy Windows-os számítógépen, akár a beépített SMTP szerverével.

A legújabb verzióban történt változások:

Lényeges módosítás történt a szoftver aktiválási rendszerében. Ezentúl a szoftver licencet át tudja helyezni az egyik számítógépről a másikra. (Eddig csak egy gépre lehetett telepíteni.)

Ha egy másik gépen szeretné aktiválni a hírlevélküldőt, a következők közül választhat:

  1. Ha még van hozzáférése a régi gépen, akkor ott inaktiválhatja a szoftvert a Súgó - Regisztrálás (Help - Registration) menüpont alatt, majd aktiválhatja a tömeges e-mail küldő szoftvert az új gépen. Ebben az esetben az inaktivált verzió megmarad, de visszakerül próbaverzió státusba, így megőrizheti a meglévő aktiválások számát (licenc transzfer).
     
  2. Ha a régi gép működésképtelenné vált, és nem tud hozzáférni, a szoftvert az új gépen aktiválhatja anélkül, hogy a régin inaktiválta volna. És ez anélkül történik, hogy az Atomic Mail Sender aktiválási számai csökkennének.

Egy másik nagy változás a frissítésben, hogy a programban található kész e-mail sablonok jóval adaptívak és modernebbek lettek. A fejlesztők kiválasztották a legnépszerűbb sablonokat, és új dizájnnal látták el azokat. Amikor kiválasztja a programnyelvet a telepítésnél, ez befolyásolja az e-mail sablon nyelvét is (angol vagy orosz). Így a régi sablonok elérhetők maradnak, változtatás nélkül.

Áttekintheti a frissített sablonok listáját az új dizájnnal az Fájl - Új üzenet sablonból... (File -> New from template…) menü alatt.

 

Ezenkívül az Atomic Mail Sender 9.10 a következő frissítéseket is tartalmazza:

  • Az e-mail fejléc (header) a véletlen szavak vagy a véletlen szöveg használatával készült hiba kijavításra került
  • Big5 titkosítási hiba a Leiratkozás varázslóban és a Visszapattanó elemzőben kijavításra került

A legújabb verzió és a hozzá tartozó magyar nyelvű kezelőfelület:

www.hirlevelszoftverek.hu/d/