Hírek

Keresés

 

Atomic Mail Sender 9.00 frissítés

Atomic Mail Sender 9.00 frissítés

2014-10-31
Megjelent az Atomic Mail Sender hírlevél- és tömeges e-mail küldő 9.00 verziója, rengeteg újdonsággal és továbbfejlesztett opcióval.

Megjelent az Atomic Mail Sender hírlevél- és tömeges e-mail küldő 9.00 verziója, rengeteg újdonsággal.

Az új verzióban az e-mail sablonba letöltött képek szerkeszthetőek. Az új, beépített képszerkesztővel átméretezheti, körülvághatja, tükrözheti vízszintesen és függőlegesen a képeket, megváltoztathatja a fényerejüket és a kontrasztjukat anélkül, hogy másik programot használnánk.

Ezen kívül két ellenőrző lehetőség is bekerült az új verzióba:

  • Proxy szerver ellenőrző. Miután hozzáadta a proxy szervert a listához, leellenőrizheti annak elérhetőségét. Megmutatja, hogy a szerver státusa online vagy offline, megállapítja a kapcsolat sebességét, valamint a szerver nevét. Az offline és a lassú szerverek kiiktatásához elegendő a bejelölésüket eltávolítani.
  • Link ellenőrző. A használatával elkerülheti, hogy érvénytelen vagy nem működő linkekre küldjön e-mailt. Az ellenőrzés után egy link állapota a következők lehetnek: korrekt; hibás, de a honlap érvényes; vagy elérhetetlen honlap.

A Bejövő levelek mappába történő postázás hatékonyságának javítása érdekében a következő lehetőségeket nyújtja az új verzió: preheader blokk, feliratkozási forrás információs blokk és az e-mail cím blokk. Ezek használatával jelentősen javítani tudja a postázhatóságot, és növelni tudja a lehetőségét annak, hogy a levél a Bejövő levelek mappában landoljon. Az SMTP beállításoknál lehetőség van véletlenszerű szünetek beiktatására.

Elemezheti az elkészült e-mail üzenetet. A rendszer leellenőrzi, hogy az üzenet megfelel-e bizonyos szabályoknak, és eredményül ajánlásokat kap, hogyan tudja javítani az üzenetet - milyen részt célszerű hozzáadni, módosítani vagy törölni ahhoz, hogy növelje a postázás hatékonyságát.

Ha az e-mail üzenetet a honlapján is meg szeretné jeleníteni, vagy egy böngészőben akarja megnézni, használja a Mentés HTML-ben képekkel opciót. Az összes (mind a programba letöltött és a külső hivatkozott) kép elmentésre kerül a helyi gépre, ugyanabba a mappába, mint a html fájlok.

A Feketelista funkcióval az Atomic Mail Sender blokkolja a levélküldést a listában szereplő címekre. Ezzel növelheti a küldés sebességét, és a küldési arányt tudja javítani, mert ez alacsonyabb lehet, amennyiben az e-mail üzenetek a Levélszemét mappába érkeznek.

Ebben a verzióban a levelezési előzményeket is meg tudja tekinteni online a böngészőjében.

Ha a postázás meghiúsul, egy üzenet jelenik meg egy hiba leírással, és egy ajánlással, hogy a hibát hogyan tudja kijavítani.

 

Ezenkívül

  • a Google+ bekerült a közösségi hálózatok listájába,
  • a címzett beolvasása az e-mail üzenet tulajdonságainál kijavításra került, és az SMTP szerverek importja/exportja módosítva lett. 

Az Atomic Mail Sender 9.00 verziója sok fejlesztést tartalmaz, érdemes kipróbálni!

Letölthető a www.hirlevelszoftverek.hu/d/ oldalról.

Amennyiben már rendelkezik Atomic Mail Senderrel, és az egy éves ingyenes frissítési lehetősége lejárt, vegye fel a kapcsolatot, és kérjen kedvezményre jogosító kupont, amit beválthat a www.kkvszoftverek.hu/webaruhaz/ oldalon.