Hírek

Keresés

 

Projekttervező, projektmenedzsment szoftver: RationalPlan

Projekttervező, projektmenedzsment szoftver: RationalPlan

2014-05-25
A RationalPlan projekttervező és projektkezelő szoftverrel bővült a FaduwArt Bt. kínálata, igen kedvező árával és tudásával hívta fel magára a figyelmünket.

Megkezdtük a RationalPlan projekttervező és projektmenedzsment szoftvercsalád Magyarországi disztribúcióját.

A RationalPlan Single Project verzióval egymáshoz nem kapcsolódó projekteket tud kezelni, és a Microsoft Project alternatívája tud lenni. Projekttervezés, erőforrás menedzsment, projekt nyomonkövetés. Gantt-diagram, kimutatások készítése. Ideális eszköz a kisvállalkozások részére a mindennapi projektjeik kezeléséhez.

A RationalPlan Multi Project verziót olyan projektmenedzsereknek tervezték, akik a vállalat projektjeit és erőforrásait központilag irányítják. A RationalPlan Single Project tulajdonságai mellett olyan extra lehetőségekkel is rendelkezik, amelyek kezelni tudják az egyes projektek közötti összefüggéseket, mint a tevékenységek egymástól való függését vagy a közös erőforrásokon való osztozást. A vállalat összes erőforrását egyetlen helyről kezelheti. Ideális közepes méretű vállalkozások részére.

A RationalPlan Multi Project verziót önállóan is lehet használni, de összekapcsolhatja a RationalPlan Project Serverrel. (Tehát a szerver verzió használatához szükséges a Multi Project egy vagy több példánya.) Ezzel a projektmenedzser nem csak egy több projektet tartalmazó rendszert tud kezelni, de egy többfelhasználós rendszert is kap hozzá. A projektek változásait nyomon követheti, a rendszergazda különböző jogosultságot rendelhet a projekt kezeléséhez. Menedzser (a projektet tervezheti, módosíthatja stb., projektgazda (megtekintheti a projekt állapotát), projekt erőforrás (a saját részvételét tekintheti meg). Részletek a faduwart.hu oldalon.