Hírek

Keresés

 

PC Tune-Up - a számítógépek doktora

PC Tune-Up - a számítógépek doktora

2011-04-22

Hogyan lehet optimalizálni a számítógép működését, megakadályozni, hogy lelassuljon, összeomoljon, lefagyjon?

A PC Tune-Up™ szoftvert a Large Software® fejlesztette ki abból a célból, hogy a felhasználó hihetetlenül egyszerűen el tudja távolítani azokat a felesleges elemeket, amelyek befolyásolják a teljesítményt. Bár a PC Tune-Up™ azok számára készült, akik magukat nem nevezik számítógépes szakembereknek, a program egyedileg is beállítható, testre szabható a működése, így a számítógéphez jobban értők is remekül tudják használni. Bármelyik módot is választja, a számítógépét egy kis PC Tune-Up™ szeretettel segítheti abban, hogy ne kelljen lefagynia, összeomolnia vagy más bajokkal küszködnie.

1. Ha a számítógépét füstmentes környezetben tudja tartani, jelentősen lecsökkentheti a hiba előfordulását. A dohányfüst a fémes érintkezésekre, áramkörökre rakódik, és ezáltal korrodeálódik, ami a számítógépet lassítja, rosszabb esetben lefagyásokat, összeomlásokat okoz.

2. A közvetlen hőhatás az érzékeny áramköröket rongálja, és ez gyakori lefagyásokat, összeomlásokat okoz. Ezt a rendszeres tisztítással lehet a legjobban elkerülni. A por és a piszok megakadályozza a hűtőventilátor rendes működését. Ez a leggyakrabban előforduló oka a túlmelegedésnek. Sűrített levegővel, porszívóval lehet ezeket a "nem kívánatos elemeket" eltávolítani a számítógép belsejéből, annak áramtalanítása után. Ha nem szívesen szedi szét a számítógépét, forduljon szakemberhez. (Ez különösen ajánlott notebook és netbook esetében.)

Folytatjuk...